Vecka 26 -30/6 -o7

Denna veckan har jag varit i Hällevik i Blekinge med Cicci och hennes familj.
Var vid stranden två gånger på hela veckan, vi hade väl hoppats att vi skulle få lite finare väder än vad det blev!
Men nu har vi tittat igenom en hel del av serierna som vi hade på datorn...

Så ja.. Vi kom hem idag. Ösregnade när vi skulle lasta ut sakerna ur bilen. Jag käkade lite snabbt och sen blev jag upplockad av familjen Lundgren för att åka och titta på MC-kortegen.
Är faktiskt sugen på att köra lite mc, har inte kännt ngt särskillt drag efter det i år. Får skaffa lite fler mc kompisar ;o)
Ska försöka komma iväg till Sjöborakan en onsdagskväll med!! Om inte annat så lär man få igång suget efter att ha varit där!!

Blått o Vitt...
image9

Nahepp, dags att hitta på ngt annat!

schyss


21/6 -07 Afrodisium-Sexgubbarna

Plockade sådana här  jordgubbar i morse med mammsen.. Jag var ingen höjdare på att fylla mina lådor kom jag underfund med efter att ha fyllt en liter med jordgubbar medans mamma var inne på sin tredje liter! Ändå åt jag inte ett enda bär där!! Aia, nu behöver jag inte gå och fundera på att utmana henne i jordgubbsplockning (som jag så länge gjort).

Begriper inte riktigt det här med att jordgubbar skulle fungera som "naturens egna Viagra". Jag känner då ingen skillnad, lusten kanske bara kan bli sämre på mig =)  
Men Ni kan ju alltid testa på era partners vet jag! Köp ngr liter sexgubbar och tvångsmata ;o)

I morgon är det då midsommar...
Var och shoppade mat ikväll. Blev mkt potatis om man säger så!! Blir väl lillebror (Jag då) som får skrubba dem antar jag.

Hade hoppats på lite sol till i morgon, och på SMHI verkade det som att det skulle kunna bli liten chans till sol i morgon kväll!!
Wohoo!!

Nae.. Nu bär det av mot Tollarp... Hem till Cicci....

Ha det fint!!

                                                                                                                                                                                          Morotskaka.


20/76 -o7 Brännhet!

Var vid piren o testade mitt senaste inköp idag. Ett UL-spö. Fick några småbröder men inga stora borrar.. Men det hade jag inte förväntat mig heller.. lite fel tid på dagen att fiska..
Men lyckades bränna ryggen lite lätt.. Är rööööd...


Badade i "Ankdammen" med syrran o farsan idag =) Första gången dom är i den!
Wohoo!

Jaja.. Mer hade jag inte att skriva idag..







image8

Over and out

18/6 -07 Tomten!

Snart midsommar! Både skoj och trisst... Det är ju skoj att det är sommar, men det är nu det vänder mot kortare dagar =( 

Snälla Reinfeldt!! Du har ju makten! Gör så det alltid är sommar!!

Aia, det kanske blir lite tufft för honom.... Får skriva till Tomten istället!

Gått en vecka sen jag tatuerade mig, den har läkt i princip helt nu.. Fast jag är inte nöjd med den! Ser precis ut som tattueraren har suttit och sovit, där är fläckar som är mycket ljusare än på övriga ställen... Får gå dit och säga att jag vill ha den fixad.. Synd bara att det var så otroligt oskönt =) att göra den! Får vänta ngr månader innan han får fixa den!

Försöker energiskt få temperaturen att stiga i poolen tills midsommar...

>>>Tänkte vi kunde inviga den då ju!!<<<

Bild på tatton kommer här...
image7

Söndag 17/6 -Och penishud på hälarna

Vaknade tidigt idag också, vid 07.00 tiden. Har svårt för att sova om nätterna.. Så idag passade jag på att ta en joggingtur, tokigt nog... Fick såklart värsta blåsan på hälen, snacka om penishud!!

Tatueringen verkar läka på bra, det trillade av en massa skorpor igår när jag tvättade den.. Hoppas på att den har läkt helt tills jag och Ciccis familj åker till stugan så jag kan bada och sola!!

Lyssanar på Fall Out Boys nya album (tror det är deras nya). Verkar reko...

Idag ska jag upp till boarp, firar Becca idag ju... Blir Ciccis farmors smörgåstårta! Älskar den!!


Mm... Har nog inte mer att skriva idag... Ska hoppa in i duschen och sen blir det lite frukost kan jag tänka mig...

Ha att fint!!

Taxi Driver



Nybliven student som Jag är så ska Jag göra så lite ansträngade saker som möjligt i sommar och satsa på enbart roliga saker =)
 



Frida kom hem från Kroatien idag. Jag och Cicci  fick sätta oss i min traktor till bil (Volvo) för att hämta Syrran och hennes kompis på sturup. Så typ halva dagen har gått till att köra bil. Jag stannade hemma hos Syrran och åt Kina-mat för Jag skulle åka och bowla med polarna lite senare på kvällen.
Nästan alla var sena till bowlingen, Toffsen hade fastnat vid datorn så när Vi ringde till honom så lovade Han att skynda sig dit. Efter ngr minuter ringer Han och undrar var Vi är för han ser inte oss...... Hmm, säger Vi.. Och frågar var han egentligen är... Och som Vi misstänkte.. Han var på fel bowlinghall i helt fel stad =) Han hade kört till Åhus bowling eller något sånt... Aia.. Han fick ju köra till Oss sen när Vi hade förklarat noga för honom vart han skulle köra.. När han väl hade kommit så droppade dom andra in en efter en.. 
Och än så länge är Jag fortfarande obesegrad vad det gäller bowlingen.. Visst.. Det var en hård fajt mellan Hasse och Mig.. Vi vann vars en serie.. Men den sammanlagda poängen på våra två serier vann Jag.. Så Jag räknar det som att Jag är obesegrad =)  Inte mer än rätt tycker Jag =)
 Kanske bättre lycka på Er nästa gång!!!


I morgon ska Jag till Boarp och fira Beccas födesledag.. Hon fyller egentligen år på midsommar men då är det ju annan fest så det fick bli i morgon istället..

Syrran och Jag kom överrens om att Vi ska ha midsommarfest här hemma. Verkar som att det blir fullt hus, många som är bjudna...

Nej, nu ska Jag ner och duscha... Sen smörja in min tatto.. Den kliar ordentligt nu.. Fast det är ju ett tecken på att den läker, så det är bra!
Knappt ingen som såg att Jag hade tatuerat Mig, och när Jag sa det så trodde dom inte på Mig utan antydde på att den skulle vara fejkad!
Tack för den! =)



Dag på stan..

Idag har Jag, Cicci och Mammsen varit i stan.. Jag har tjatat länge på Pappsen om att Jag vill ha en pool i trädgården i år.. Så efter hårda förhändlingar fick Jag som Jag ville!! Haha, nej så hårda var dom inte.. Han som  förde det på tal, tror att Han oxå ville ha en! Så Cicci o Jag passade på att köpa en när Vi  ändå var inne i stan.
Sen blev det till att montera ihop den  när Vi kom hem. Inga större problem mer än att Cicci knäckte en nagel den stackarn =) Nu ska den bara fyllas upp med vatten med, kommer ta ett tag, går ju i ngr kubik i den..
Så pool-partaj hos Mig i sommar =)

Ska ligga och flyta i poolen sen när tattueringen har läkt helt med en paraply-drink i handen =) SOFT!

Nu  är Jag hemma hos Cicci i lägenheten. Går att vara i den idag eftersom det är svalare väder nu. Är rena bastun  när solen är framme och Vi kan inte vädra heller för då hoppar katterna ut genom fönstret. Så smarta är Dem =)

Lägger upp bild på tatton sen =)


RSS 2.0