Mig vs. Pensionärer

Idag var det tänkt att jag skulle in på bio med Cicci och Co. men filmen vi ville se visades inte ikväll... Ska se den i morgon istället.
Så ikväll blir det hemmakväll med filmer och mys istället! 
Mormor ringde idag och frågade om jag ville med henne och Lennart och lira bowling =) Och jag är inte den som bangar på ett sånt förslag! Haha!
Yes, jag och Mormor hade en stenhård kamp, första serien vann jag med ett poäng och andra med ännu ngr fler. Men på tredje serien hade jag inte en suck, då fick hon strike efter strike! Hel-krossad blev jag!
Lennart fick inte vara med och tävla. Han spelar ju inte i vår klass! Haha!

Bengan kom ner där och tittade på oss =) Trevligt!!
Ska kanske in och kolla när han gör sin nya tatto i morgon. Hans tredje nu, jag vill också ha fler =)

Jaja, nu ska jag hitta på annat..

Och Josse o Jacke, drick med måtta ikväll =)

Vi hörs!


Bilder från Weekend..

Här är då lite bilder.. Jag fick upp den obligatoriska abborren med =)


Modemkapare

Ja.. Men snälla säg ingenting! Annars hade jag inte kunnat sitta här och skriva nu ju! =)

Ja, jag tog då ett snabbt beslut i torsdags om att bege mig till Vänersborg för att göra Syrran sällskap. Hon behövde mig ju ;o)
(Just nu sitter hon med sin dator bakom soffan, hon kanske tror att hon inte kommer bli upptäckt där bak när hon surfar på andras bekostnad =P ).

Tog lite mer än sex timmar att köra hit. Var väldiga köer som började lite innan Göteborg och slutade en bra bit efter. Tog en himmla tid iaf! Aia.. Jag fick tid att sjunga med till musiken i bilen =)

Idag gick vi upp vid halv tio.. Vi åt frukost och gjorde oss redo för att gå ut på "stan". Började med att gå in i en 1200 m2 stor fiskeaffär! Vilken lycka. Sen gick vi runt lite i Vänersborg.
Efter det körde vi till Trollhätttan och gick på ett stort köpcenter.. Sen tittade vi på slussarna (göta kanal), pratade med ett fyllo som stod och fiskade. Frågade man en om en sak så fick man en hel utredning till svar om ngt helt annat, haha! Efter det åt vi en räkmacka och sen fiskade vi en stund!
Så dagen har varit fartfylld.. Nu ska vi äta pizza och titta på film.
Lägger upp bilder senare.

I morgon kör jag hem igen. Men vi ska väl hinna hitta på lite innan jag kör...

Saknar Cicci väldigt mkt! Har knappt setts sista tiden! Usch!! Har jag tur så vill hon träffa mig när jag kommer hem...!!


Hej Svejs..

Fredag

Verkar bli en rätt fin fredag faktiskt.. Solen lyser redan.
Men det kvittar väl mig egentligen som ska sitta i en bil halva dagen. Ska upp till Fritz, hon kände sig rätt ensam och jag har ju som sagt väldigt mkt för mig om dagarna =)
Får ladda upp med ett gäng bra skivor som jag kan rocka loss med på vägen upp, haha!


McDonalds idag =)
 Gottigottgott!

Kommer dock sakna Cicci.. Knappt träffats senaste tiden tycker jag..

Ni får ha det fint här nere i Skåne! Så hörs vi la nån gång när jag kommit hem!


2007-08-23

Yes... Dagen har sett ut såhär: Vaknade vid nio tiden... Käkade frukost, på med joggingskorna och ut i  regnet, duschat, käkat pytt i panna, tittat på tv, kört fem minuter med motorcykeln och nu sitter jag här....
YIIIEHAA!!


Aia.. Igår var jag mer aktiv.. Plockade ihop polen som jag badat så mkt i i sommar =) (inte).. Sen var jag en snabbvisit hos Cicci.. Sen Körde jag och pappa en lång runda MC, riktigt härligt! Slutade på sjöborakan, lite adrenalin! Johan is back on track, kan ju inte sälja motorcykeln!
Där var ett klantarsle som skulle visa sig på styva linan.. Vet inte var han fick det ifrån men han trodde inte där var någon polis som såg ¨när han ställde sig på sadeln och körde en kortis på bakhjulet.. Jag såg hur polis-MC'n for efter honom i full fart =)


Mm.. Vet inte vad som händer i helgen.. får väl se.. Men das was alles fûr mej =)
Hej hej

Hemmafru Johan

Japps, så ser mitt liv ut just nu.. Bakade muffins idag.. Yeejj =)
Går runt med dammvippan och dammar, damsuger och skurar golvet!
Nej, kanske lite överdrivet! Haha!!
Men inte långt ifrån =)

Vill ju ha min cross! Fast har väl kommit till insikt (vuxet av mig) att jag inte har råd! Men så kom jag på den brilljanta idéen att jag ska köpa en kompis gaaaaamla cross som har skurit, renovera upp den och sälja den för ngn tusenlapp kanske =) Om inte annat så kan jag lära mig att meka..

Cicci är och tittar på millitärer med sina tjejkompisar idag i Simrishamn..
 Jag var inte tillfrågad att följa med såklart =P Hoppas det inte går för bra :o)

Josse har kommit hem från Grekland idag, den lyxliraren! Jag vill också iväg igen =)

Hmm, förresten! Får man inte en liten summa pengar varje dag om man sitter i fängelse? Kanske kunde ordna så man får fotbojja och får sitta av tiden i sitt eget hus samtidigt som man tjänar pengar!
Hahaha!

Japps.. Det var väl min rapport för dagen =)

Arbetssökande .vs. Arbetslös....

Jag är arbetslös.. Haha.. Ja.. Eller arbetssökande låter ju faktiskt bättre!
Men jag vill inte ta jobb som städare, som även det har ett finare namn: Lokalvårdare...
Fast jag har ju inte sökt jobb särskillt aktivt...
Får ta tag i det sen någon gång =)

Idag har jag då börjat montera ner poolen.. Har börjat tömma ut allt vatten.. Den är nog inte tom än även fast jag började tidigt i morse..
Har även hunnit klämma in en joggingrunda i mitt extremt tighta schema idag, jag är ju fruktansvärt upptagen om dagarna nu när jag inte går i skolan, haha!
Sen har jag glidit runt på nätet oh kollat upp vad det finns för olika midsizecrossar som jag skulle kunna tänka mig. Ska nog ha ngt att leka med tänkte jag. Fast det finns ju en hel uppsjö av olika modeller, kvalitéer och dyl. Rena djungeln!
Men en sådan här har jag fått upp ögonen för
image25


Ska snart hem till Magnus.. Ska plocka upp Erik innan jag kör dit. Sjukt längesedan vi sågs!

Ha det fint!

Over and out...

2007-08-06

Halvtjaskigt väder idag med. Men det är tillräckligt bra för lite motard-åkning, så jag ska väl göra mig iordning så fort jag har fått lite mat i mig!
image27
Alltid skoj...

Ikväll åker Fritz! Vill inte!! Tror jag kidnappar dig!!
Sorgligt!

Träffade en gammal lärare igår i stan, han kände igen mig direkt tydligen: "Hej Johan" Gud vad han traggade, han hade blivit uppsagd pga elektronik-linjen har blivit nerlagd. Så é det...

Nej, dags för mat!!

image28
Saknar Dig <3

2007-08-15!!

Idag är det den 15 augusti ja! Nog mkt som händer idag.. Skolan börjar, Syrran fyller år och Cicci och jag blev ihop för lite mer än två år sedan! Får väl påminna henne senare =)

Gick upp kl 06.10 idag för att sjunga för Frida. (Det lät nog så hemskt om vår sång så att tiill och med Maja, som sov över här, vaknade av kraxandet! Jaja.. Frida fick sina paket och somnade sen om medans jag tog på mig joggingskorna och gav mig ut på en runda. Som gick skitbra =) Haha!
Efter det en snabbis i duschen (ja alltså en snabbdusch då) och in till stan.. Där snackade jag lite med jacko.. Gick i varenda affär och letade efter ngr jeans som skulle falla mig i smaken.. Men det sket sig..
Efter att ha tröttnat på det så körde Frida och jag hem till Linda och Tobbe för att titta på deras lilla valpis! Cool liten sak =) Knappt man blir sugen!

Blev bjuden på MAX av Frida.. Första gången jag äter där, och dom blev helt klart en stark konkurrent till min älskade McDonalds!!

N'r jag kom hem slocknade jag direkt i sängen, har sovit fram tills nu..

Nu knackar Maja på dörren igen.. Får ner o leka med henne som Frida sa =)

Höres!!

I morgon är det skolstart!...

...Och i don't give a fu** =P Tuff jag är va?!?
Haha

Trodde jag hade bestämt mig för att sälj min mc nu.. Men jag har ändrat mig igen.. Det går nog aldrig att skiljas från motorcyklar när man väl haft en! Visst.. kunde sålt denna och köpt ny om begäret skulle bli för stort.. Men.. NEJ!
Ska nog inhandla en minicross hade jag tänkt mig! Verkar roliga!

I morgon firar vi Fritz! Ska upp vid 06.30.. Blir nog en chock för kroppen!!

Jaupps.. Hade då inet mkt att säga idag.. Kunde inte sova i morse.. Så kl 07.00 satt jag vid datorn och sökte jobb.. Sjukt tråkigt.. Tror inte jag vill jobba :P

Men men.. får köpa en trisslott lr ngt..

Nu ska jag sova!
Natti!!

Äventyrsgolf

Syrran kdinappade hela familjen idag.. Vi fick inte veta vad vi skulle göra, bara order om att vara hemma och redo för att åka iväg kl 17.00 idag.
Japps, först tog hon med oss på äventyrsgolf! Var itne som vanlig minigolf precis! Väldgt mkt roligare! Och att jag kom på en delat första plats gjorde ju inte det sämre =)
image26


Sen bar det iväg igen.. Utan att vi visste vart vi skulle.. Slutade med att vi hamnade i Åhus.. Där bjöd hon oss på restaurang! Riktigt härlig kväll!

Så otroligt skönt att inte behöva sätta sig på bussen in till skolan på onsdag!!! Jag sa det innan idag att jag no ska fira det på ngt sätt, först sova riktigt länge. Och när jag vaknar så ska jag ligga och dra mig ettt bra tag och tänka på alla stackarna som fått ta sig till skolan.. Efter det så får man hitta på ngt skoj! Ta en runda på motarden lr ngt =)
Aia.. Jag tycker synd om er!!

Nu ska alla små golfproffs gå och lägga sig.. Så god natt!


Hoppade Fallskärm

Jahopp!
Då kan man stryka fallskärmshoppet på min lista då!! För idag gjorde jag det äntligen!! Och vilken känsla att slänga sig ut från 4000 meters höjd! Wiiehaa!! Ska lätt göra om det igen!!


image19image23

Här sitter jag och skriver på papper om att fallskärmsklubben inte på några omständigheter tar på sig annsvar för om det skulle hända en olycka =) (Händer det ofta olyckor tänkte man då) Haha!

image21
Här är jag och min instruktör!

image22
Och iväg mot 4000 meters höjd för att sen slänga sig ut och göra volter och andra akrobatiska saker!
Coooolt!!
Och precis innan vi hoppar in i planet säger en av dom andra till mig: Jahadu.. Du kommer med all säkerhet att komma ner på marken igen men inte är det i detta flygplanet!

image24
Och ner kom vi!! Här är vi på väg att landa..

På marken väntade min fanclub som alla kom för att titta på mig =)
Skoj!!


Nästa äventyr blir kitesurfing!! Ska försöka få en tid med instruktör nästa vecka!!
image25
Kitesurfing

Nej, nu är det dags för alla små fallskärmsjagare att gå och lägga sig!!

Hai på er!

Lodisar..

En tanke slog mig idag när jag satt på bussen på väg in till stan. Man borde egentligen tacka alla lodisar och annat pack (eller dom som bara är ute efter lite extra pengar till semesterkassan) och försöjer sig på att panta burkar!
Tänk så otroligt många burkar och flaskor som aldrig hade blivit pantade om det inte varit för att dessa personer rotat upp dom ur papperskorgar, snappat åt sig dom på busshållplatser eller snott dom från någon unge! 
Okej, stryk den sista!
Ni fattar poängen, salut the homelösa and packs på ren skånska!

Tyck nu inte att jag verkar helt mysko pga detta jag skrivit, nu har jag ju trots allt anförtrott mig för er ;o) Ta vara på det Du =P

Natti natti!

Sommar

Så har då sommaren äntligen verkat komma till Sverige =)
Man kan ju undra hur länge vi får se solen denna gången!

Aia...

Igår var jag på plajjan med familjen och Cicci! Helt stört mycket folk där var! Efter det så blev det snabbt hem och duscha för att sedan åka hem till Jakob! Vi gluttade på film och käkade pizza.. Eftersom vi tänkte se SAW 3 så ansåg vi det som bäst att först äta pizza och sen titta på filmen.. Den var rätt så sjuk emellanåt!!

Nu ska jag iväg in till stan, knasigt att vara där en sådan här fin dag!!

Sen en fundering: Har dagsländor en magsäck?? Och äter dom under sitt korta liv?
Dom lever ju en dag har jag för mig.. Och den dagen går ut på att hitta sin partner och para sig.. Menar.. Det hade ju varit onödigt om Gud skapat dom med magsäck så dom var tvugna att flyga runt och lägga energi på att hitta mat när dom bara lever en dag!!
Tacksam för svar på min undring!

Här kommer några försenade bilder från paintballen förresten!
image15
F.V: Jag, Jacke och hans lillebror Victor

image16
F.V Jacke, Tina, Sandra, Jag och Johan No.2

Och bilderna från vårt segerfestande (även fast vi intevann)
image17
Jacko och Jag precis innan vi går ut...

image18
Här är Jacke och något wacko som jag inte vet vem det är..

Det var alles..

Ha det najs!

RSS 2.0